Οι πρώτες ομαδικές εργασίες της νέας σχολικής χρονιάς

Οι μαθητές της Β τάξης του σχολείου μας υποδέχτηκαν με πολύ κέφι και δημιουργική πνοή την καινούρια σχολική χρονιά εκπονώντας τις πρώτες τους ομαδικές εργασίες.

Στο μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας οι μαθητές του Β2 Βρυώνης Δημήτρης, Γιώτης Μάριος, Κολιός Νίκος και Ντούσκος Γιώργος έκαν μια αξιόλογη εργασία- ξενάγηση στα αξιοθέατα της περιοχής μας.                                                           Απολαύστε την επιλέγοντας τον παρακάτω σύνδεσμο:

Το κάστρο των Ιωαννίνων

Κατηγορίες: Χωρίς κατηγορία. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.

Μία απάντηση στο Οι πρώτες ομαδικές εργασίες της νέας σχολικής χρονιάς

  1. Ο/Η Dandrique λέει:

    Πολύ καλή η προσπάθεια των μαθητών για το ξεκίνημα της νέας σχολικής χρονιάς. Πιστεύω ότι τέτοιες εργασίες επιβεβαιώνουν ότι η μέθοδος των ομαδικών εργασιών πρέπει να αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της εκπαιδευτικής διαδικασίας, είναι ένας καλός τρόπος απόκτησης γνώσεων και ανάπτυξης της δημιουργικότητας των μαθητών. Θέλω να δώσω και κάποιες συμπληρωματικές πληροφορίες για κάποια γεγονότα που αναφέρονται. Η λίμνη Παμβώτιδα πάγωσε ολόκληρη τον Ιανουάριο του 2002. Υπάρχουν φωτογραφίες και βίντεο, από εκείνη την περίοδο, με τραπεζάκια και κόσμο να κάθεται σε καρέκλες ή να κάνει πατινάζ πάνω στην παγωμένη επιφάνεια. Κάτι παρόμοιο έγινε και τον Ιανουάριο του 1978. Τότε μάλιστα κάποιος έκανε βόλτες με μηχανάκι πάνω στην παγωμένη επιφάνεια και μαγνητοσκοπήθηκε. Το βίντεο μεταδόθηκε από την ΕΡΤ εκείνης της εποχής και πιθανόν να υπάρχει κάπου στο αρχείο της. Φυσικά, αυτά δεν θα μπορούσαν να αναφέρονται σε μια τέτοια εργασία. Τα αναφέρω για να μάθουν οι νεότεροι.

Αφήστε μια απάντηση