Συμμετοχή του σχολείου μας στο Φεστιβάλ Αειφορίας και Επιστήμης

Την Κυριακή 8 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε στο Πνευματικό Κέντρο Ιωαννίνων το Φεστιβάλ Αειφορίας και Επιστήμης που διοργάνωσε το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων με αφορμή την πραγματοποίηση του Εντατικού Προγράμματος Σπουδών (ISP). Στο πλαίσιο του Φεστιβάλ παρουσιάστηκαν περιβαλλοντικά θέματα και δράσεις με τη συμμετοχή 69 φορέων και σχολείων της πόλης μας.

Παρουσιάσαμε κι εμείς ένα δείγμα των περιβαλλοντικών εργασιών που εκπονήθηκαν στο σχολείο μας. Ακολουθούν μερικές φωτογραφίες απ’ το περίπτερο που σχεδιάσαμε με τη βοήθεια των υπεύθυνων εκπαιδευτικών κυρίας Νάτσικα Λαμπρινής και κυρίας Θανάση Ευφροσύνης:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA       OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA   OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Υπενθυμίζουμε ότι στο πλαίσιο της περιβαλλοντικής αγωγής για το έτος 2013 ? 2014, οι μαθητές της Γ΄και Β΄τάξης του σχολείου μας ανέλαβαν την υλοποίηση δυο προγραμμάτων σχετιζόμενων με την ενέργεια.  Για το λόγο αυτό δημιουργήθηκε ένας ανεξάρτητος δικτυακός ιστότοπος ( Weblly)   με όλα όσα έχουν σχέση με την ενέργεια και την εξοικονόμηση ενέργειας.

Η διεύθυνση είναι:  http://1gymanatolis-energeia.weebly.com/

Κατηγορίες: Χωρίς κατηγορία. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.

Αφήστε μια απάντηση