Αγιασμός και καλωσόρισμα του Διευθυντή εν όψει της έναρξης του σχολικού έτους 2016-17

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Κύριε αντιδήμαρχε, κ. Σχολικέ σύμβουλε

Αγαπητά μας παιδιά , αγαπητοί γονείς,

Καλωσορίσατε στο ανανεωμένο σχολικό μας συγκρότημα, καλωσορίσατε σε ένα ακόμη συναρπαστικό  ταξίδι στη γνώση και στη δημιουργία. Οι συνάδελφοί μου κι εγώ είμαστε έτοιμοι να οδηγήσουμε εσάς τα παιδιά μας σε καινούρια μονοπάτια, να σας προσφέρουμε ευκαιρίες και να σας δώσουμε εφόδια χρήσιμα στη ζωή σας.

Γνωρίζουμε καλά πως εσείς οι γονείς εμπιστευόσαστε στα χέρια μας  ό,τι πολυτιμότερο έχετε. Κι εμείς σας διαβεβαιώνουμε πως θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε ώστε η σχολική χρονιά να κυλήσει ήρεμα και  δημιουργικά , ευχάριστα μα και αποτελεσματικά.  Με τη δική σας βοήθεια και συνεργασία μπορούμε να ξεπεράσουμε κάθε εμπόδιο.

Βιώνουμε όλοι δύσκολες καταστάσεις λόγω της κοινωνικής και οικονομικής κρίσης. Ελπίζουμε όμως σε καλύτερες μέρες και πιστεύουμε πως έχουμε υποχρέωση να καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε η νέα γενιά , τα παιδιά μας, να ζήσουν σε ένα πιο δίκαιο, πιο ανθρώπινο και αληθινό κόσμο. Να μην τους στερήσουμε την ελπίδα. Γι΄ αυτό παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε ως κλάδος, σας υποδεχόμαστε με χαμόγελο και αισιοδοξία κι αυτό το μήνυμα θέλουμε σήμερα να πάρετε μαζί σας: είμαστε εδώ για να κάνουμε το χρέος μας απέναντι στη γενιά του αύριο. Οι συνάδελφοί μου όπως και πέρυσι θα βάλουν το μεράκι και τη φαντασία τους, τις γνώσεις και τη δημιουργικότητά τους για να προσφέρουν στα παιδιά σας-στα παιδιά μας- τις ευκαιρίες και τις εμπειρίες που αξίζουν.

ΈΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΌ ΚΑΛΩΣΌΡΙΣΜΑ στα παιδιά της Α΄ τάξης που διαβαίνουν φέτος τα σκαλοπάτια του γυμνασίου για πρώτη φορά . Καλώς ορίσατε παιδιά στο καινούριο σας σχολείο. Όλα θα πάνε καλά. Να μην ανησυχείτε για τίποτα. Ό, τι χρειάζεστε θα είμαστε, εδώ, κοντά σας για σας βοηθήσουμε.

Όπως  θα έχετε ήδη διαπιστώσει  το σχολικό μας συγκρότημα αναβαθμίστηκε ενεργειακά. Το έργο περιλάμβανε  την ανακατασκευή κατάλληλων χώρων με στόχο την αναβάθμιση του σχολείου μας προκειμένου ως γυμνάσιο να ανταποκρίνεται με επάρκεια στις σύγχρονες παιδαγωγικές ανάγκες. Αντιλαμβάνεστε πως με όλα τα παραπάνω το σχολείο μας μετατρέπεται σε ένα σύγχρονο διδακτήριο  το οποίο διαθέτει τις υποδομές που απαιτεί η σύγχρονη εκπαιδευτική πραγματικότητα και που μέχρι χθες φάνταζε ουτοπία.

Πριν κλείσουμε να σας ενημερώσουμε ότι τα βιβλία έχουν φτάσει εγκαίρως φέτος και στο σχολείο μας και θα μοιραστούν στα παιδιά αμέσως μετά. Από αύριο ερχόμαστε κανονικά στο σχολείο μας. Το κουδούνι χτυπάει στις 8 και τέταρτο , οι πόρτες θα κλειδώνουν μετά την προσευχή και πρέπει να είμαστε όλοι στην ώρα μας για να συμβάλλουμε στην ομαλή λειτουργία του σχολείου και να μην προκαλούμε δυσλειτουργίες.

Γι? αυτήν την εβδομάδα και για να μπορέσουμε να οργανωθούμε καλύτερα, όλες οι τάξεις θα σχολούν στις 13:15. Θα ξεκινήσουμε κανονικά την επόμενη βδομάδα οπότε και θα δοθεί το πρόγραμμα στα παιδιά.

Πολλές Θερμές ευχές από τους συναδέλφους μου κι εμένα για μια καλή και γόνιμη σχολική χρονιά.

Να είστε καλά! Καλή δύναμη σε όλους!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

                                     OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

 

Κατηγορίες: Χωρίς κατηγορία. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.

Αφήστε μια απάντηση