ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΟ 1ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΝΑΤΟΛΗΣ

 

Στις 22 Δεκεμβρίου είχαμε τη χαρά και την τιμή να φιλοξενήσουμε στο σχολείο μας τον συντοπίτη μας Ολυμπιονίκη στο άθλημα της Κωπηλασίας,  κ. Τσίλη Ιωάννη. Ο κύριος Τσίλης, προπονητής στο ΠΕΑΚΙ και μέλος της Εθνικής Ολυμπιακής Ακαδημίας,  δίδαξε σε όλα τα παιδιά του σχολείου μας τι σημαίνει να αγωνίζεσαι για την ομάδα, να συνεργάζεσαι, να βοηθάς τον συναθλητή/συνάνθρωπο, να ακολουθείς κανόνες, να είσαι ειλικρινής και υπομονετικός, να έχεις σθένος, να στοχεύεις ψηλά. Αξίες του Ολυμπισμού, της ευγενούς άμιλλας, του ΕΥ ΖΗΝ!

Παράλληλα, οι μαθητές και οι μαθήτριες της Γ΄ τάξης είχαν την ευκαιρία να ακούσουν για την αλληλεγγύη και την ενσυναίσθηση από εκπρόσωπο του Χαμόγελου του Παιδιού σε μία ενδιαφέρουσα διαδικτυακή συνάντηση, στο πλαίσιο  της οποίας πολλά παιδιά συμπλήρωσαν ένα ερωτηματολόγιο σχετικά με την παιδική ευημερία στην εποχή μας.

Το Χριστουγεννιάτικο τοπίο ομόρφυναν τα ξύλινα πολύχρωμα ημερολόγια και γούρια των μαθητών μας. Το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων ήταν, βεβαίως, εκεί, επιφυλάσσοντας για όλους μας χριστουγεννιάτικες εκπλήξεις!

                Ευχαριστούμε πολύ όλους τους παράγοντες για τις ξεχωριστές στιγμές που πρόσφεραν στο σχολείο μας!!!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ

2024

22 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2023!

Σχετικά με ΟΛΥΜΠΙΑ ΜΠΑΚΑΛΗ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ 1ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
Κατηγορίες: Χωρίς κατηγορία. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.

Τα σχόλια έχουν κλείσει.