ΓΙΟΡΤΗ ΑΠΟΦΟΙΤΗΣΗΣ ΤΗΣ Γ΄ ΤΑΞΗΣ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΑΝΑΤΟΛΗΣ

ΓΙΟΡΤΗ ΑΠΟΦΟΙΤΗΣΗΣ ΤΗΣ Γ΄ ΤΑΞΗΣ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

1ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΝΑΤΟΛΗΣ

26 ΙΟΥΝΙΟΥ 2024

Σύσσωμη η Γ΄ τάξη Γυμνασίου παρευρέθηκε στη Γιορτή Αποφοίτησης που διοργάνωσε στον χώρο του σχολείου η Διεύθυνση και Σύλλογος Διδασκόντων σε συνεργασία με το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων. Την ημέρα τίμησαν ιδιαίτερα με την παρουσία τους τόσο το Προεδρείο του Συλλόγου όσο και όλοι ανεξαιρέτως οι γονείς των παιδιών!

Σε κλίμα ευθυμίας, συγκίνησης και υπερηφάνειας όλοι μαζί, μαθητές, μαθήτριες, γονείς και εκπαιδευτικοί μοιραστήκαμε τη χαρά και ικανοποίηση της ολοκλήρωσης των γυμνασιακών χρόνων των παιδιών. Απολαύσαμε όμορφες αναμνήσεις και  στιγμιότυπα της μαθητικής ζωής τα τρία αυτά χρόνια, επιδώσαμε τους απολυτήριους τίτλους καθώς και το αναμνηστικό φωτογραφικό τρίπτυχο, ευγενική προσφορά του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, και αποχαιρετιστήκαμε με την υπόσχεση ότι θα ανταμώσουμε την ίδια ημέρα και ώρα … το 2034!

Ευχαριστούμε πολύ Μαθητές και Γονείς για τη γεμάτη όμορφες στιγμές σχολική χρονιά, την αγαστή συνεργασία και την ειλικρινή στήριξη και ευχόμαστε σε όλα τα παιδιά να προοδεύσουν και να είναι υγιή και ευτυχισμένα, χαράσσοντας τον δρόμο τους με βάση τα όνειρά τους.

ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΣΑΣ ΠΟΡΕΙΑ!

Η ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ & Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΑΝΑΤΟΛΗΣ

Video-Αναμνήσεις…

 

Tο πρώτο καφεδάκι του καλοκαιριού…

Σχετικά με ΟΛΥΜΠΙΑ ΜΠΑΚΑΛΗ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ 1ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
Κατηγορίες: Χωρίς κατηγορία. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.

Τα σχόλια έχουν κλείσει.