Αποχαιρετιστήρια γιορτή

Το 1ο Γυμνάσιο Ανατολής αποχαιρετά τους μαθητές του?

Το 1ο Γυμνάσιο Ανατολής Ιωαννίνων σε συνεργασία με το σύλλογο γονέων και κηδεμόνων του Σχολείου, πραγματοποίησε χθες, 26 Ιουνίου, μια αποχαιρετιστήρια γιορτή για τους μαθητές της Γ΄ Γυμνασίου.

Στην αρχή της εκδήλωσης το συγκρότημα «Screaming till there?s silence» μαθητών του Σχολείου μας, έπαιξε μουσική. Στη συνέχεια δόθηκαν ενθύμια στους μαθητές και παρουσιάστηκαν όλες οι δράσεις οι οποίες πραγματοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς, αλλά και τα προηγούμενα δύο χρόνια από τους μαθητές της Γ΄Γυμνασίου.

Στο τέλος της εκδήλωσης εκτυλίχθηκαν συγκινητικές στιγμές ανάμεσα σε καθηγητές και μαθητές ιδιαίτερα όταν ανακοινώθηκε ότι η επόμενη συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στις 22 – 6 – 2022 στο Σχολείο.

Η εκδήλωση θα μείνει αξέχαστη στους μαθητές όχι μόνο γιατί για πρώτη φορά έγινε μια τέτοια γιορτή για τους απόφοιτους του 1ου Γυμνασίου Ανατολής, αλλά και γιατί οι μαθητές θα παραλάβουν μαζί με το απολυτήριό τους και μια ταινία με την εκδήλωση.

Ο σύλλογος των καθηγητών εύχεται στα παιδιά να συνεχίσουν τις προσπάθειές τους και στο επόμενο στάδιο των σπουδών τους με την ελπίδα ότι, το ελάχιστο που μπόρεσαν να τους προσφέρουν, θα αποτελέσει εφαλτήριο για υψηλότερους στόχους.

 

 

Κατηγορίες: Χωρίς κατηγορία. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.

Αφήστε μια απάντηση