«ΘΑΛΗΣ» & «ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΧΟΡΟΣ»: ΕΠΙΤΕΥΓΜΑΤΑ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ & ΜΑΘΗΤΡΙΩΝ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΑΝΑΤΟΛΗΣ

Οι μαθητές και οι μαθήτριες του 1ου Γυμνασίου Ανατολής συνεχίζουν να μας χαρίζουν όμορφες στιγμές προόδου και επιτυχίας και να μας κάνουν υπερήφανους. Αυτή τη φορά, παιδιά από όλες τις τάξεις συμμετείχαν στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Μαθηματικών «ΘΑΛΗΣ», υπό την επιστημονική καθοδήγηση των καθηγητριών Μαθηματικών, κας Κουτουρίνη Γεωργίτσας, Καρενά-Ευσταθίου Αικατερίνης και Λιβιτσάνου Δήμητρας. Ευχόμαστε καλά αποτελέσματα σε όλες και όλους.

****************

Η μαθήτρια της Α΄ τάξης κυρία Αλίκη  Τσούνη κατέκτησε αξιόλογες θέσεις στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Χορού που διεξήχθη στα Σκόπια αυτές τις  ημέρες. Συγκεκριμένα:

• Σόλο Σάλσα 4η θέση ανάμεσα σε 64 συμμετοχές από 10 χώρες.

• Σόλο Μπατσάτα 7η θέση ανάμεσα σε 32 συμμετοχές από 7 χώρες.

Και στις δυο κατηγορίες ήταν η μοναδική Ελληνίδα!

Η ελληνική ομοσπονδία χορού IDO Hellas ανέφερε για εκείνη ότι είναι μια εξαιρετική αθλήτρια στην κορυφή του κόσμου και ότι η Ελλάδα θριάμβευσε. Συνεχάρει, δε, την προπονήτριά της, κυρία Βασιλική Σεντελέ.

Ο Σύλλογος Διδασκόντων και η Διεύθυνση του 1ου Γυμνασίου Ανατολής  συγχαίρει μαθητές, μαθήτριες, εκπαιδευτικούς και γονείς και εύχεται όλοι οι μαθητές του σχολείου να προοδεύουν, να κυνηγούν τα όνειρά τους και να κατακτούν κορυφές!

Σχετικά με ΟΛΥΜΠΙΑ ΜΠΑΚΑΛΗ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ 1ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
Κατηγορίες: Χωρίς κατηγορία. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.

Τα σχόλια έχουν κλείσει.