ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΣΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ «ΘΑΛΗΣ» 2023 ΓΙΑ ΤΟ 1ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΝΑΤΟΛΗΣ

Το 2023 έκλεισε για το 1ο Γυμνάσιο Ανατολής με ακόμα μία πολύ σημαντική διάκριση. Η κυρία Μελίνα Δασκάλου, μαθήτρια του τμήματος Γ2διακρίθηκε στον 84ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Μαθηματικών «Ο Θαλής» που διοργάνωσε η Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία (ΕΜΕ). Την ίδια σπουδαία διάκριση επέτυχαν οι μαθήτριες της Β τάξης του σχολείου μας, κυρίες Παπαδήμα Χαρίκλεια (Β4), Πραμαντιώτη Κωνσταντίνα (Β2) και Χριστοφορίδου Μαρίνα (Β2)!

Η Διεύθυνση και ο Σύλλογος Διδασκόντων του Σχολείου μας συγχαίρουμε τις μαθήτριές μας και εκφράζουμε από καρδιάς την αμέριστη χαρά μας για αυτή την επιτυχία καθώς και για την επακόλουθη πρόκρισή τους στον Διαγωνισμό «ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ».

Συγχαίρουμε, επίσης, τους υπόλοιπους μαθητές και τις μαθήτριες από όλες τις τάξεις για τη συμμετοχή τους στον ίδιο Διαγωνισμό και, βέβαια, τις καθηγήτριες των Μαθηματικών του σχολείου μας, κυρίες Κουτουρίνη Γ. (Α-Β τάξεων), Καρενά-Ευθυμίου Αικ. (Α τάξης), Λιβιτσάνου Δ. (Α-Γ τάξεων), καθώς και τις  μαθηματικούς της περσινής χρονιάς, κυρίες Μάνου και Παππά (Α-Β τάξεων), οι οποίες συνέβαλαν στην αναβάθμιση της μαθηματικής γνώσης των μαθητών και μαθητριών τους.

Όλοι μαζί υψώσατε το ανάστημα του σχολείου μας ένα σκαλοπάτι πιο πάνω. Μας κάνατε υπερήφανους και σας ευχαριστούμε για αυτό!

Ευχόμαστε ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες και διακρίσεις!

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΘΑΛΗΣ 2023

Σχετικά με ΟΛΥΜΠΙΑ ΜΠΑΚΑΛΗ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ 1ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
Κατηγορίες: Χωρίς κατηγορία. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.

Τα σχόλια έχουν κλείσει.