Εκπαιδευτική επίσκεψη στη Σερβία

Την Τρίτη 25 Μαρτίου 56 μαθητές της Γ΄Γυμνασίου του σχολείου μας και 5 εκπαιδευτικοί ξεκίνησαν για μια εκπαιδευτική εκδρομή στη Σερβία. Φθάσαμε το απόγευμα στην πόλη Νις όπου περιηγηθήκαμε στο κέντρο της πόλης καθώς και στο πάρκο της. Την επομένη το πρωϊ ξεκινήσαμε για το Ποζάραβετς. Εκεί μας υποδέχθηκαν στο σχολείο «Αλεξάντερ» μαθητές, εκπαιδευτικοί και ο Διευθυντής του σχολείου. Η φιλοξενία καθώς και η περιήγηση στο σχολείο ήταν εξαιρετική, ενώ οι μαθηυές μας αντάλλαξαν απόψεις και εμπειρίες. Στη συνέχεια ξεναγηθήκαμε στο Δημαρχείο και στο Μουσείο του Ποζάταβετς. Αναχωρήσαμε με τις καλύτερες εντυπώσεις αλλά και την υπόσχεση όλων ότι θα επισκεφθούν και το σχολείο μας.

Ποζάραβετς             21310_635593413252235_2830780602291172968_n                      Sxoleio          Το βράδυ της Τετάρτης (1 Απριλίου) φθάσαμς στο Βελιγράδι και τακτοποιηθήκαμε στο ξενοδοχείο Queen Astoria (4****).. Την επομένη είδαμε τον εντυπωσιακό Ορθόδοξο ναό του Αγίου Σάββα και το Μουσείο Τέσλα με τα διαδραστικά πειράματα.Agios Sabba  Μετά περιηγηθήκαμε στην πόλη του Βελιγραδίου και καταλήξαμε σε ένα εντυπωσιακό πεζόδρομο. Το βράδυ μετά το γεύμα στο Καφέ ακούσαμε Σέρβικη μουσική και διασκεδάσαμε.

kafe2             kafe1               kafe3

Την επομένη επισκεφθήκαμε τον Πύργο που φυλακίστηκε και πέθανε ο Ρήγας Φερραίος, το Πολεμικό Μουσείο αλλά και τον Ζωολογικό κήπο του Βελιγραδίου. Είδαμε τη συμβολή του Δούναβη με το Σάβα αλλά και το Νέο Βελιγράδι.

Doyn                     Pol

Κατηγορίες: Χωρίς κατηγορία. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.

Αφήστε μια απάντηση