Μια ακόμη δραστηριότητα των μαθητών του Γ2 και Γ3 στα πλαίσια του Σχεδίου Δράσης για τους Ευεργέτες: Διενέργεια δημοσκόπησης

Υπεύθυνες καθηγήτριες: Γεωργοπούλου Χρυσούλα, Μπακάλη Ολυμπία
Οι μαθητές των τμημάτων Γ2 και Γ3 διερεύνησαν τη στάση των Γιαννιωτών σχετικά με το φαινόμενο της ευεργεσίας, γενικά, και των Ηπειρωτών ευεργετών, ειδικότερα. Έχοντας ετοιμάσει ένα κατάλληλο για τον σκοπό ερωτηματολόγιο απηύθυναν τις ερωτήσεις στους περαστικούς και συνέλεξαν τις απαντήσεις, που στη συνέχεια θα υποβάλλουν σε στατιστική επεξεργασία, προκειμένου να διεξαχθούν κάποια συμπεράσματα.
Στόχος της συγκεκριμένης δημοσκοπικής έρευνας είναι να εξεταστεί πώς ορίζουν οι πολίτες της πόλης μας τον όρο ευεργεσία, τι γνωρίζουν για τους Ηπειρώτες ευεργέτες, τα κίνητρά τους, το έργο τους, τις σημερινές μορφές ευεργεσίας.
Η δραστηριότητα αυτή αποτέλεσε ένα άνοιγμα του σχολείου προς την κοινωνία, συνέβαλε στην καλλιέργεια ήπιων δεξιοτήτων των μαθητών μέσα σε ευχάριστο κλίμα και το σημαντικότερο, δημιουργήθηκε στο μυαλό τους ο συνειρμός ότι η γνώση που αποκτούν στο σχολείο έχει τη χρησιμότητά της μέσα στην κοινωνία.

   

 

ΦΩΤΟ ΣΕ ΑΡΧΕΙΟ

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ

Κατηγορίες: Χωρίς κατηγορία. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.

Τα σχόλια έχουν κλείσει.